ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMI

Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından 31 Aralık günü tertip edilen Mekke’nin Fethi Programına büyük katılım sağlandı. Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde yapılan programı yaklaşık 600 kişi katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı programda halkın yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat süren programda açılış konuşmasını Atatürk Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Abdulkadir GÖKÇAN yaptı. Daha sonra 15 dakikalık yapılan sinevizyon gösterisi katılımcılardan büyük beğeni aldı. İlahiyat bölümü öğrencilerinin Kur’an Tilaveti ve minik kardeşlerimizin ilahi ve şiir dinletilerinin ardından cevşen dağıtımı yapılarak program sona erdi.