ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANLIĞI “DERDİNİZ Mİ VAR? ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ” ANKET ÇALIŞMASI

Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nın yeni yönetimi seçimin hemen ardından tüm fakültelerde , MYO’larda ve enstitülerde Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilerin sorunlarını dinlemek için anket çalışması başlattı. Tük birimlerde yapılan profesyonel anketlerle öğrencilerin sorunlarına  çözümler aranmaya başladı. Yapılan anket çalışmasının yanı sıra tüm fakültelerde kurulan standlarda aynı zamanda öğrencilerin, öğrenci konseyini daha iyi tanımaları açısından küçük tanıtım kitapçıkları dağıtıldı. Öğrencilerin, yeni konsey yönetiminin bu şekilde öğrencilerin sorunlarını dinlemesi büyük beğeni aldı. Yapılan anketlerin ardından öğrencilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak isteyen yeni yönetim, Üniversite yönetimine bir komisyon oluşturulması talebinde bulunarak sorunların tez zamanda çözüme kavuşturulması istedi.
ANKET ÇALIŞMASI