Atanın İzinde 57. Alay Yürüyüşü

T.C. Yüksek Öğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi ile Genelkurmay Başkanlığı’nın ortaklaşa yaptıkları Atanın İzinde 57. Alay Yürüyüşüne Türkiye’nin dört tarafında ki üniversitelerden öğrenciler katılmışlardır. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen yürüyüşte üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanlığında 150 öğrenci ile temsil edilmiştir. Yürüyüş ve kutlamaların ardından şehitlikler gezilmiş Çanakkale Geçilmez ruhu sinelere bir kez daha aşılanmıştır.

This entry was posted in Etkinliklerimiz and tagged , , , . Bookmark the permalink.