19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü

Türkiye genelinde üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilen “19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü” etkinliğine Atatürk Üniversitesi’nden Öğrenci Konseyi Başkanlığında 92 üniversite öğrencisi üniversitemizi temsilen ilk kez katılmıştır.

Ulusal Öğrenci Konseyinin bu yıl ikincisini düzenlediği “19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü” etkinliği katılımcı üniversitelerle birlikte askeri kışlada geceyi geçirdikten sonra 19 Mayıs 2010 günü erken saatlerde temsili Bandırma Vapuru’nun önünden, günün anlam ve önemini belirten törenin ardından, 3 km lik sahil yolu yürünerek şenliklerin yapıldığı alana geçilmiştir. Yapılan kutlamalardan sonra program sona ermiştir.

Üniversitemiz en iyi şekilde temsil edilmiş olup Universiade 2011 Kış Olimpiyatlarının tanıtımı öğrenci konseyimiz tarafından yapılmıştır.

This entry was posted in Etkinliklerimiz and tagged , , , . Bookmark the permalink.